Første omgang var ikke så mye å skryte av, men etter å fått beskjed av Jürgen Klopp i pausen var det et helt annet Liverpool vi så på banen. – Etter å ha ligget under 0 – 1 for Wolberhampton til pause var det et helt annet lag som kom ut på Molineux Stadium for siste halvdel. Mohamed Salah var med på absolutt alt som Liverpool foretok seg og ble med rette kåret til kampens beste spiller.

Liverpool sto uten Virgil van Dijk som var i karantene og den skadeplagede Trent Alexander-Arnold. – Det var ganske tydelig at ting ikke helt på stell i starten av kampen.

Les: Tapet mot Brighton er sikkert Ole Gunnar Solskjær sin skyld det også

Wolverhampton startet best og de tok også ledelsen etter sju minutter. –

Pedro Neto overlistet flere passive Liverpool-forsvarere før han sendte et flatt innlegg til Hee-Chan Hwang som headet ballen over streken. 1-0 til Wolverhampton. Liverpool var ganske tafatte i første omgang, Wolverhampton som var nærmere å doble ledelsen, enn Liverpool var med å utligne.

Neto kjørte nok en gang amok med Liverpool-forsvaret etter en halvtime.

Han sendte deretter et innlegg inn for en fri Matheus Cunha, som mistimede avslutningen fullstendig og Liverpool slapp unna med skrekken.

Mål av Hwang Hee-chan for Wolverhampton etter 7 minutter.

Mål av Cody Gakpo etter 55 minutter og Andy Robertson etter 85 minutter for Livepool og selvmål av Hugo Bueno på overtid.

View this post on Instagram

A post shared by Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Fra starten av andre omgang byttet Jürgen Klopp inn Luis Diaz og han var nær utligning etter få minutter på banen.

Det var et nytt lag hvor Liverpool var dominerende. – Det var ikke lenger tvil om hvem som ville hente hjem tre poeng. Etter 55 minutter fikk de utligningen. Mohamed Salah sendte en hard ball mot lengste stolpe og her dukket Cody Gakpo opp og han kunne enkelt sette inn 1-1.

Les: Arsenal «nær å utløse 676 millioners utkjøpsklausul»

Andrew Robertson snappet et spark fra Sá. Den skotske bakspilleren spilte deretter Salah, som fant Robertson, som hadde fortsatt løpet. Forsvarsspilleren sendte ballen i mål med en flat avslutning, og så sto det 2-1 til Liverpool.

Wolverhampton måtte jage og dette resulterte i at Liverpool kunne slå på kontra.

Innbytter Harvey Elliot sendte ballen i mål via stolpen etter pasning fra Salah, og så sto det 3-1 til gjestene.

Det ble også resultatet av kampen, og det betyr at Liverpool nå står notert for 13 poeng etter fem kamper. Liverpool klatret opp til førsteplassen i Premier League førsteplassen, men både Manchester City og Tottenham vant sine kamper så de endte femte runde på tredjeplass.