Hjem Fotball Saint-Étienne møtte Metz
Saint-Étienne møtte Metz

Saint-Étienne møtte Metz

mars 12, 2017

Ole Kristian Selnæs og Alexander Søderlund spilte fra start da Saint-Étienne reddet et poeng på overtid mot Metz. Kaptein Loïc Perrin stanget inn 2 -2 på overtid og sikret viktige poeng i Ligue 1 på Stade Geoffroy-Guichard.
Metz befinner seg langt ned på tabellen og kjemper for å ikke havne på nedrykksplass, Saint-Étienne derimot ligger som nummer 7. og de har ambisjon om å klatre høyere.
Første mål kom fort og det var Ismaïla Sarr ga Metz ledelsen etter bare to minutter. Vi måtte ut i andre omgang før Robert Beric utlignet i det 53. minutt. Simon Falette ga Metz 2-1, som lenge så ut til å stå seg kampen ut, men på overtid utlignet Perrin for Saint-Étienne.
Begge de to norske spillerne hadde helt greie kamper, uten å imponere stort.
Lyon som ligger på fjerdeplassen som Saint-Étienne ønsker befestet sin posisjon med en imponerende 4-0-seier mot Toulouse. Stjerne i Lyon var tidligere Manchester United spiller Memphis Depay har for alvor blitt varm i Lyon-trøya og noterte seg for to nye scoringer. 23-åringen scoret sitt fjerde og femte seriemål i det 53. og 82. minutt.

Les også: