Guangzhou Evergrande ønsker Anderson Talisca velkommen

Den offensive Benfica midtbanespilleren Anderson Talisca hadde valget mellom Manchester United og Kina. – Det overrasket alle da han valgte å ta reisen østover, det var lurt for nå er han en stor suksess og bøtter inn mål med en eneste gang. 

Anderson Talisca fikk en drømmestart på livet i Kina da han debuterte for Guangzhou Evergrande. Hans nye klubb vant 4–0 over Guizho Hengfeng, og Talisca scoret hat trick.

Les: Manchester United kliner til med tidenes dyreste drakt

Han ble etter sin åpningskamp kåret til beste spiller i Kina denne uken.

Tenker nok at Manchester United manager Jose Mourinho ser med ergrelse på at de gikk glipp av en vassekte målmaskin. – For de som er interessert i kroppsspråk så er det et sikkert tegn på at noe er på gang, hver gang Anderson hever skuldrene. – Da kommer det til å gå fort..

Ikke nok med det. Han hadde også en målgivende pasning. Et sleivspark endte hos lagkamerat Gao Lin, som brassesparket ballen i mål. Deretter scoret Talisca sitt første da han raget høyest på en corner og stanget ballen i mål. Han fulgte opp med å hamre ballen i krysset fra langt hold etter å ha kombinert fint med Ricardo Goulart, Paulinho og Gao Lin. Han fullførte hat tricket med å banke inn et frispark.

Talisca var koblet til Manchester United før han dro til Kina, også Liverpool og Newcastle har vært frempå.