Det er alt annet enn gitt at Erik ten Hag startet sesongen med forsterkningene som er bestilt. (foto: united, twitter)

Manchester United tror de nå nærmer seg en avtale på 67 millioner pund med Barcelona for midtbanespilleren som spilte 18 måneder under Ten Hag i Ajax.

Men mens administrerende direktør Richard Arnold fortalte fansen på et nylig pubmøte at penger «ikke har noen betydning» i sommerens overgangsmarked, vil han fortsatt ikke gi Ten Hag et blankt sjekkhefte, skriver The Sun.

United trodde de kunne hente Ajax-vingen Antony for rundt 40 millioner pund. Men Eredivisie-mesterne krever 69 millioner pund for den 22 år gamle brasilianeren.

SISE: Leeds i samtaler med Phillips-erstattere

De ønsker også 51 millioner pund for den 20 år gamle midtstopperen Jurrien Timber da United forventet at prisantydningen skulle være ca. halvparten.

Jurriën Timber ønsket på Old Trafford

Pengene har sittet løst for klubbens tidligere managere etter at Sir Alex Ferguson trakk seg i 2013.

Siden den gang har de brukt over 1 milliard pund på f.eks. Paul Pogba (89 millioner pund), Harry Maguire (80 millioner pund) og Romelu Lukaku (75 millioner pund).

I fjor sommer ble Jadon Sancho hentet inn for 73 millioner pund og Raphael Varane kostet 42 millioner pund.

SISTE: Klubb-legende forlater Chelsea

Likevel innrømmet Arnold også at klubben har brukt mye penger det siste tiåret.

Med United på jakt etter investorer for å finansiere enten et nytt stadion eller en større overhaling av Theatre of Dreams, er det Ten Hag som må betale prisen.

Budsjettet hans før eventuelle salg – med Anthony Martial og Eric Bailly på vei bort – kan være så lite som 100 millioner pund, og dermed kan store deler av dette gå til å hente De Jong fra Barcelona.

Det stramme budsjettet skal være en viktig faktor for at Ten Hag jakter på Christian Eriksen som er gratis.