Sadio Mane (foto: bayern, twitter)

Helt siden den famøse «hendelsen» mellom Leroy Sané og Sadio Mané i og rett etter Champions League kampen mot Real Madrid har det vært klart at Liverpool-legenden ikke har en fremtid hos de tyske mestrene.

Sky Sports sklår det fast enda en gang i dag og begrynner exiten med at Bayern München vil rydde plass til målmaskin på Tottenham Harry Kane og forsvarsspiller på Manchester City Kyle Walker.

Les: Newcastle går etter dansk midtstopper

Det er lønningslistene det skal ryddes plass i, ingen av de to engelske fotballspillere spiller for knapper og glansbilder.

Sadio Mané kom for omtrent halvparten av sin verdi da Bayern München hentet han fra Liverpool for 32 millioner euro i fjor sommer. – Mané interesse fra Saudi-Arabia, der Al Ahli er nevnt som en mulig fremtidig arbeidsgiver for kantspilleren. Hvis byttet blir en realitet, vil han bli gjenforent med Roberto Firmino som akkurat har bestemt seg for å cashe inn i ørkenstaten.

31 år gamle Sadio Mané spilte 38 kamper for Bayern München forrige sesong. Han bidro med 12 mål og seks målgivende pasninger. Partene har signert en kontrakt med hverandre frem til sommeren 2025.

Les: Signerer keeperen som skal ta plassen til Manuel Neuer