Ruud van Nistelrooy med jålete skjegg

Manchester United manager Erik ten Hag virker helt umettelig på nederlandske spillere og landslagsspiller Cody Gakpo var øverst på hans liste i vinter. – Derfor var det en enorm nedtur da den 23 år gamle superstjernen valgte å signere for Liverpool istedenfor.

PSV Eindhoven har lenge vært klar over at de ikke har mulighet til å holde på Cody Gakpo, spesielt etter han imponerte stort i VM i Qatar. Manager Ruud van Nistelrooy har i noen uker arbeidet med en erstatter og har lenge hatt svenske Jesper Karlsson på blokka. Han har allerede erfaring fra nederlandsk fotball etter to sesonger for AZ Alkmaar.

Men nå har Ruud van Nistelrooy som har kommet godt inn i sin første managerjobb funnet et alternativ i den norske spissen Ola Brynhildsen.

Les: Daley Blind står plutselig uten klubb

Den 23 år gamle Molde-stjernen har utmerket seg denne sesongen og har fått sin debut på landslaget. – Han kan spille i alle posisjoner i angrepet, noe som kan bli nyttig for en reise ut i den store verden.

Molde hentet Ola Brynhildsen fra Stabæk for over to år siden på en gratis overgang. – Det kan bli godt med penger, men tynt for angrepsspillere hos de regjerende seriemestrene. David Datro Fofana skal være svært nær en overgang til over 100 millioner kroner til Chelsea og nå melder overgangsekspert Fabrizio Romano at Ola Brynhildsen meget vel kan bli Cody Gakpos erstatter i PSV.

LES: Erik ten Hag er en gigantisk bremsekloss

PSV skal allerede være i forhandlinger med både Molde og Brynhildsen, og at håpet er å komme til en enighet innen kort tid.

<

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Ola Brynhildsen (@olabrynhildsen)

Brynhildsen scoret 11 mål på 19 kamper i eliteseriesesongen 2022.