Roy Keane hos Sky Sports.

Erik ten Hag ledet Manchester United til Carabao Cup-seier over Newcastle på Wembley søndag ettermiddag. Etter kampen danset han med to av spillerne hans mens de feiret – noe Roy Keane gjorde narr av i studio hos Sky Sports.

LINKET TIL FORSVARSSPILLER: Til tross for det første trofeet har Ten Hag fortsatt en jobb å gjøre

Roy Keane spøkte med Erik ten Hag om at han burde trekke seg etter at han ble sett dansende etter Manchester Uniteds triumf i Carabao Cup.

Nederlenderen har satt punktum for klubbens seks år lange ventetid på et trofé ved å orkestrere deres 2-0 seier over Newcastle på Wembley. Marcus Rashford og Casemiro scoret mål i første omgang for å sikre seieren.

Antony og Lisandro Martinez, to menn som signerte for United i sommer da de valgte å følge Ten Hag fra Ajax, ble sett iført landets flagg da de feiret med Ten Hag, før de brøt ut i en dans som treneren også ble involvert i.

Roy Keane sa på Sky Sports: «Du bør trekke deg etter det». Ten Hag svarte: «Aldri. Vi har en historie med det (fra Ajax). Jeg håper vi kan gjøre det oftere.»

Han spøkte også med at bare han og trenerne var i stand til å drikke champagne, på grunn av at spillerne skal spille en ny kamp bare dager senere. » For ledere og ansatte er det champagne. Mens spillerne må hvile, de har en stor kamp på onsdag,» sa han.