Grrr... (bayern, twitter)

Julian Nagelsmann ska ha det, å sitte på pressemøte etter 1-0 tap mot FC Augsburg som trener for Bundesligas ubestridte ener det siste tiåret, det suger. Likevel, Nagelsmann oste ikke akkurat av selvtillit og autoritet Bayern-bossene forventer.

Etter den målløse forestillingen til Bayern kom det helt naturlige spørsmålet: Skyldes de dårlige resultatene i Bundesliga at Robert Lewandowski er borte og at Bayern ikke klarer å score samme antall mål?

LES: Lykkes ikke signere Douglas Luiz, nå går Arsenal etter en som er enda bedre

Det var som å legge på en pose med mynter på Nagelsmann, som ikke klarte å begrense seg.

-Hva betyr det hva jeg sier? Vi spilte med en klassisk 9’er i Choupa-Moting, og vi har egentlig ikke noen andre. Hvis jeg sier det ikke skyldes at vi mangler Lewandowski, så kommer folk til å si at jeg ikke forstår problemet. Hvis jeg sier at det skyldes at vi ikke har Lewandowski, så kommer journalistene til å skrive at jeg savner Lewandowksi, starter Nagelsmann.

Så til sin egen situasjon.

-Det betyr ikke noe hva svaret mitt er. jeg kommer til å tenke meg grundig om – også om meg selv og situasjonen. Jeg vil tenke gjennom alt, så beslutter jeg meg for hva prosessen blir fremover, kommer det fra en tydelig defensiv Bayern-trener.

LES: Skal lokke til seg en av Premier Leagues største suksesstrenere

Det hjelper ikke at erkerivalen Borussia Dortmund troner over på Bundesliga-tabellen – uten Erling Haaland.