(c) Bilde: Bodø/Glimt v: Kent Even Grundstad Foto: Philip Zinckernagel

Bodø/Glimt er allerede seriemestre og en viktig bidragsyter er den danske midtbanespilleren Philip Zinckernagel, til jul har han vært i Bodø i to år og da er det slutt. – Det er klart Bodø/Glimt ønsker en forlengelse, men interesse fra danske klubber frister visstnok mer.

På 23 seriekamper har Philip Zinckernagel 15 mål og gitt 15 assist det er tall som vekker gutta på Lerkendal. Rosenborg han blir i Norge og bytter til dem.

Les: Ikke lenger Barcelona «for alltid»: Koeman ser ikke det samme som Valverde og Setien

Rosenborgs sportssjef Mikael Dorsin bekrefter at de er interessert i den danske offensive spilleren i Adresseavisens podcast Ramus og Saga.

  • «Spillere som gjør det bra i Eliteserien og som har en kontraktutløp, vil alltid være relevante for oss. Han har spilt i en filosofi som minner om Rosenborgs, så det er klart at dette er et navn vi har på blokken. Så får vi se om det er realistisk og om han er typen vi leter etter eller ikke.
  • Han har vært en av Eliteseriens beste spillere og har en kontraktutløp. Det er klart at han er et samtaleemne, hvis jeg kan si det. Jeg kan ikke si mer om det»

Les: Scholes bommer totalt: Gir Solskjær skylden for at United tryner på overgangsmarkedet