Dino Islamovic

Går overgangen som Expressen skriver om i dag vil Rosenborg hovedtrener Eirik Horneland sitte med et meget godt angrepskort på hånden før neste sesong. – Det ble umulig for Östersunds FK-spissen Dino Islamovic å fortsette i klubben etter en høst i fullstendig krise. 

Klubben har på grunn av økonomiske problemer mistet sin lisens for spill i Allsvenskan, først etter en klare, fikk de den tilbake lille julaften. Deres tidlige styreformann Daniel Kindberg satt også på pengesekken i Östersund kommune, han benyttet seg av det med å overføre over flere år millioner fra kommunekassen til klubbkassen. – Han blir trolig dømt til flere år i fengsel.

Les: Eric Cantona: «Som å ha sex med en gammel mann»

Dino Islamovic som er 25 år gammel vil trolig være for «stor» for Rosenborg i løpet av et par år. – Noe som de sikkert skjønner i og med at de er på ballen og ettersom den svenske avisen skiver kun har et besøk til legen igjen.

Expressen som først omtaler den potensielle overgangen. De har også snakket med tidligere Viking-trener Ian Burchnall, som nå er sjef i Östersunds. Til dem sa han følgende om sin 25 år gamle spiss:  «Rosenborg er en av klubbene som har vist interesse for Dino Islamovic. Det er ingen hemmelighet. Men at det er 100 % klart, vil jeg kanskje ikke si».

Også IFK Norrköping skal ha kommet med et konkret bud på spilleren

«Vinner» Rosenborg overgangen er det en meget god nyhet for mål-kontoen neste sesong og en god nyhet for klubbkassen om et år eller to.

Les: Wanda Nara: «Inters tidligere nummer ni gjorde 150 mål for klubben»