Ronny Deila er klar for nye utfordringer

Den belgiske klubben Club Brugge ble litt mindre norsk etter at manager Ronny Deila fikk sparken på mandag. Nå må landslagsspilerne Antonio Nusa som allerede var i klubben før Deila overtok og Hugo Vetlesen som landet to dager senere klare seg uten sin norske leder.

Det var ikke fullstendig krise i Club Brugge, men 4.plass er ikke godt nok for en klubb som pleier å vinne Jupilier Pro League overbevisende.

Les: HITC: Chelsea selger upopulær 650 millioner kroners-spiller

Selv om Ronny Daila gjerne skulle fortsette er han ikke bitter. I en pressemelding fra Club Brugge setter 48 åringen ord på sine følelser. «Jeg ønsker alle i klubben det beste. Jeg føler ingen harme, men aksepterer skjebnen min. Jeg er ikke bitter, og vil fortsette å være klubbens supporter nummer én».

«Jeg kunne ha gjort det bedre, det er riktig. Men jeg kan si at jeg gjorde alt jeg kunne. Det var mye bra også. Jeg har vært i stand til å utgjøre en forskjell, både for laget og for individuelle spillere. Jeg er veldig stolt over å ha vært trener for Club Brugge»

Nå kommer nye utfordringer: «Ferie? Nei, jeg føler at jeg fortsatt har mye energi og er ivrig etter å gjøre store ting som trener. Jeg kommer til å bruke tiden som kommer til å friske opp spansken min og følge med på andre klubber. Jeg ønsker alltid å forbedre meg. Slik er det nå også»

Les: Ronny Deila har ikke vist nok av «Brugges DNA i spillet»

Vi i Sporten.com hjelper gjerne til med noen nyttige setninger på spansk. Første ut! «Dos cervezas porfavor»