Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

Manchester United diskuterer fortsatt Cristiano Ronaldo-situasjonen og skal avklare deres holdning til spilleren innen neste uke, ifølge Fabrizio Romanos.

Ronaldo forbereder seg for tiden til VM i Qatar med Portugal, men hans kontroversielle intervju med Piers Morgan har dominert overskriftene de siste dagene.

Det ser nå ut til at United heller mot at Romano ikke lenger vil være en del av deres førstelag etter oppførselen hans i TalkTV-intervjuet, der han gikk hardt ut mot manager Erik ten Hag og klubbens eiere Glazers.

LES OGSÅ: Van Dijk røper den beste han har spilt med

Romano sier også at ting begynte å gå nedover etter Ronaldos krumspring i Manchester City- og Tottenham-kampene i Premier League denne sesongen.

Overgagnspesialisten røper at klubben nærmer seg en avgjørelse:

«Manchester United diskuterer fortsatt internt med sitt juridiske team for å finne den beste løsningen. Kilder garanterer at Ten Hag ikke vil at Cristiano skal være en del av troppen på Carrington etter VM budskapet er klart; klubben vil prøve å avklare situasjonen innen neste uke,” forklarte Romano.

«Ronaldo har alltid vært profesjonell på trening, han hadde ingen problemer med Teg Hag før Manchester City og Tottenham-kampene; intervjuet overrasket både Ten Hag og noen spillere på grunn av timingen.

TRISTE NYHETER: Benzema trekker seg fra VM!

United-fansen vil være skuffet over å se et vakkert forhold ende på denne måten med Ronaldo, men det er nå sikkert det beste om 37-åringen forlater Old Trafford, som nå virker veldig sannsynlig.

Det var en tvilsom beslutning å signere ham på nytt i utgangspunktet på grunn av alderen hans, og det ser nå ut til at hans tilstedeværelse bare er en uønsket distraksjon når Ten Hag prøver å bygge noe nytt på Old Trafford.