Hjem Fotball Ronaldo: «Har visst det lenge og det er Messi sin feil»
Ronaldo: «Har visst det lenge og det er Messi sin feil»

Ronaldo: «Har visst det lenge og det er Messi sin feil»

august 11, 2017

Real Madrid stjernen og verdens mest finpussede fotballspiller Cristiano Ronaldo sier han lenge har vært klar over at Neymar ville forlate Barcelona. Eneste som overrasket han var at det ikke ble Premier League. 

Nå som Neymar er godt på plass i Paris, med de første bildene av han i Paris Saint-Germain drakt kommer det en del åpenbaringer i fransk og spansk fotballpresse. I Frankrike skriver de at dette var det Paris Saint-Germain trenger for å vinne Ligue 1, mens de i Spania skriver at Barcelona ikke bare har solgt Neymar, de har gitt La Liga tittelen til Real Madrid.

Barcelona manager Ernesto Valverde er klar over at laget er svekket og har satt alle kluter til for å få på plass Liverpools Philippe Coutinho som Neymar’s erstatning. Bare ut i fra Liverpool manager Jurgen Klopp sin reaksjon skjønner alle at det er et godt alternativ.

Det overrasket en hel verden da Neymar forlot Barcelona, han var kronprins og arvtager til Lionel Messi, men akkurat det var problemet ifølgende blant andre Cristiano Ronaldo. Neymar ville ut av skyggen til Messi nå, og ikke om noen år.  Når du har et stort ego, som er nødvendig for å bli fotballstjerne er det tøft å ikke være den beste på laget.

Den spanske avisen Diario Gol skriver at de allerede for et år siden snakket med Ronaldo om at Neymar sin tid på Camp Nou nærmet seg slutten. Ronaldo har egentlig alltid vært klar over det, og synes det er rart han ble i 4 år.

 

 

Ronaldo sier at selvom det var overraskende er PSG  det riktige valget for karrieren hans.

 

Neymar snakket med presse på Parc des Princes i forrige uke og kom med mange store ord: «Jeg er veldig glad for å  være i Paris Saint-Germain.

«Siden jeg kom til Europa, har klubben alltid vært en av de mest konkurransedyktige og mest ambisiøse. Og den største utfordringen, som mest motiverte meg, er å hjelpe klubben til å erobre alle titlene deres fans ønsker».

«PSGs ambisjoner trakk meg til klubben, sammen med lidenskapen og energien dette bringer. Jeg har spilt fire sesonger i Europa, og jeg er klar til å ta utfordringen. Fra i dag vil jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe mine nye lagkamerater, åpne nye horisonter for min klubb og å bringe lykke til klubbens millioner av støttespillere over hele verden.»

Det blir spennende å se om et år om Real Madrid har vunnet La Liga enda en gang og om Paris Saint-Germain gjenerobret Ligue 1.

Les også: