Scholes sender et vennskapelig råd til Ole. (foto: united, twitter)

Det virker som ingen Ronaldo-sak er for liten. Vi er også påvirket av at CR7 are calling the shots i verdens tøffeste liga, og bringer en harmløs Ronaldo-historie, som likevel beskriver hvilken innflytelse 36-åringen har på United-gjengen.

Det er reservekeeper Lee Grant som deler opplevelsen fra spillerhotellet før Newcastle-kampen.

Les: Tallene fra Ronaldos comeback som forklarer hvorfor Klopp ikke har noen grunn til å være happy

-Det var fredag kveld på spillerhotellet. Som dere sikkert vet, avslutter man som regel middagen sin fredag aften med litt usunne saker. Det er litt applecrumble, litt brownie, krem og jeg vet ikke hva, begynner Grant til Talksport.

Tradisjon er tradisjon.

-Jeg kan fortelle dere at det ikke var én spiller som rørte crumble´n og ikke én spiller som gikk for brownien, sier Grant.

Grant. (foto: grant, twitter)

Hva skjedde?

-..Fordi alle satt, og en av gutta sa: «Hva har Cristiano på tallerken sin». Så gikk vi alle for å se hva han hadde på tallerkenen, og det var selvfølgelig den reneste og sunneste tallerkenen man kan forestille seg, fortsetter Grant.

Les på Engelske klubber: Harry Kanes dårligste dag på jobb ever

-Det moret meg hvordan ikke én eneste spiller turde å reise seg opp og spise «junkfood» som var satt frem, humrer Grant.

United vant 4-1, asketen som fikk voksne menn til å avstå fra bordets fristelser sto bak to av scoringene. Vi kan med sikkerhet si at Grant og gjengen ikke kommer til å røre brownie – så lenge CR7 er i rommet.

The no-brownie man.

Total impact.

Les: UEFA sendte Ajax-draktene tilbake til skredderen