Kan holde på sånn til han passerer 40.

Da Cristiano Ronaldo for 12 år siden forlot Old Trafford hadde han allerede en Ballon d’Or i lomma. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær var en av Manchester Uniteds aller største stjerner i 2003 da Ronaldo startet på sine seks sesonger for klubben.

Det var noen særdeles gode år som resulterte i både Premier League (tre titler) og Champions League.

Cristiano er en legende i denne klubben. Spør du meg, er han den beste spilleren i historien. Jeg var heldig nok til å få spille med ham, sa Solskjær på en pressekonferanse noen timer før United gikk ut med Ronaldo-nyheten.

Les: Martin Ødegaard bør fortsette å produsere – Antonio Conte har dukket opp på lista

De siste dagene ble Ronaldo sterkt koblet til byrival Manchester City, men fredag ettermiddag kom det klare signaler på at pila i stedet pekte mot United. Noen timer tidligere bekreftet Juventus-trener Massimiliano Allegri at Ronaldo ikke lenger ønsket å være i den italienske klubben.

Senere på dagen ble det rapportert at 36-åringen ble observert på flyplassen i Torino. Der satte han seg i et privatfly.

Det var som United-spiller at Ronaldo vant sin første Ballon d’Or i 2008. Senere fikk han ytterligere fire gullballer for sine prestasjoner i Real Madrid.

I 2009 ble Ronaldo hentet til Real Madrid som datidens verdens dyreste spiller. Spanjolene la 824 millioner kroner på bordet for ham. Angriperen tilbrakte ni sesonger på Santiago Bernabéu, og han scoret 451 mål på 438 kamper for «Los Blancos».

De siste tre sesongene har han fortsatt å fosse inn mål for italienske Juventus, der han stoppet på 101 mål på 134 kamper.

Interessen for Ronaldos kommende England-comeback var så stor fredag kveld, at nettsidene til Manchester United klappet sammen og ble utilgjengelige.

Solskjær har tidligere uttalt at Ronaldo ville vært en drømmesignering. Nå skal han trene en av fotballens største spillere noensinne. Kristiansunderen og Ronaldo var i sin tid lagkamerater i fire sesonger.

Ronaldo kom til Manchester United som 18-åring i 2003 og var der fram til 2009. På 292 kamper scoret Ronaldo 118 mål og hadde 69 målgivende pasninger. Under vingene til managerlegenden Alex Ferguson oppnådde han stor suksess.