Hjem Fotball Ronald Koemans tjener på salg av spiller han ikke har tenkt å bruke

Ronald Koemans tjener på salg av spiller han ikke har tenkt å bruke

juli 15, 2017

Ronald Koemans er i ferd med å bygge seg opp legendestatus som ekstremt dyktig på overgangsmarkedet. Denne gangen har Barcelona kjøpt tilbake en av sine ungdomsspillere på en gjenkjøpsavtale.

Gerard Deulofeu kom til Everton for 2 år siden og om det var det fuktige været i England eller spillestil som gjorde det, det gikk ikke bra. Han er definitivt ikke en del av Everton noe som ble helt klart da han i siste halvdel av sesongen har vært på lån hos AC Milan.

Avtalen har vært på trappene en stund, men idag ble den endelig bekreftet.

Les: Barcelona kjøper tilbake spansk landslagsving

 

BBC skriver at Istedenfor å gå billig, til f.eks AC Milan har Barcelona benyttet seg av tilbakekjøpsklausulen på 104 millioner kroner, det er god fortjeneste på 2 år, Everton kjøpte han for 41 millioner kroner.

Gerard Deulofeu har en toårsavtale med Barcelona, han kommenterer «Jeg er veldig glad for å være hjemme igjen og kan ikke vente med å komme i gang med dette prosjektet. Det er her jeg alltid har ønsket å være» .

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.