Fra ett av de mange gode øyeblikkene med Chelsea.

Den russiske oligarken Roman Abramovitsj liker å slå på stortromma, noe som den nylige 110 millioner euro overgangen for Romelu Lukaku fra Inter Milan til gangs beviste. – Men det stopper ikke der Chelsea eieren har fortsatt et godt øye til Borussia Dortmund midtbanespiller Jude Bellingham.

18-åringen feiret bare bursdagen sin i slutten av juni, mens han var på tokt med England EM. – Det siste året etter han reiste til Tyskland har han hatt en fantastisk utvikling. En historie som minner kraftig om nå hjemvendte Jadon Sancho som også dro til Borussia Dortmund for å bli god.

Les: Real Madrid tar ingen sjanser med Courtois

Etter mye om og men er Jadon Sancho tilbake i England og med Manchester United, Jude Bellingham er også aktuell for en englandsretur i følge Eurosport.

Chelsea har allerede et svært imponerende lag, spesielt etter det som må være den beste spissen i Premier League Romelu Lukaku meldte sin ankomst. – Roman Abramovitsj er ikke ferdig og vil rekke en klassespiller til før vinduet stenger 31 august og han er absolutt ikke fremmed for å bruke penger.

Jude Bellingham er forventet å være et billigere og muligens bedre alternativ en Declan Rice som manager David Moyes har sagt ikke går for en krone (penny) under 100 millioner pund.

Dortmund som betalte Birmingham i fjor sommer for 25 millioner pund vil trolig nøye seg med ca halvparten av det Declan Rice er priset til.

Les: Der kom lønnstilbudet som viser hvor syk verden er

Bellingham spilte 46 kamper på tvers av alle konkurranser forrige sesong, kamper som inkluderte både Bundesliga og Champions League. – De gode resultatene i Bundesliga sørget for at han i sommer ble han den yngste spilleren noensinne har spilt i et EM.