Hjem Europa League Rodriguez begynner å angre

Rodriguez begynner å angre

mai 15, 2017

James Rodriguez har ikke fått den tilliten han ønsker av Zidane. Dette har satt i gang en prosess med potensielle overganger. Men en av de mest aktuelle klubbene kan nå være i ferd med å miste columbianeren.

Express skriver i dag om Real Madrid-spilleren som tidligere denne uken innrømmet at han allerede hadde en intensjonsavtale med Manchester United på plass.

Den spanske avisen Don Balon hevder at dette ikke blir tilfelle uten at klubben kvalifiserer seg til Champions League neste sesong.

Etter tapet mot Tottenham, er Europaligtittelen det eneste som kan sikre at Rodriguez ikke angrer og trekker seg fra avtalen.

24. mai står mer enn et trofé på spill. Vinner United mot Ajax i Stockholm, 24. mai, kvalifiserer dette direkte til neste års Champions League.

Og dermed signeringen av det columbianske fyrverkeriet James Rodriguez, som fortsatt ikke har slått ut i full blomst på Real Madrid.

Taper United mot nederlenderne, kan de antageligvis også se langt etter kontrakter med Griezmann og Lukaku. Ingen av disse gutta ønsker vel heller en sesong uten å delta i fotballens utstillingsvindu nr. 1.

(foto: rodriguez, twitter)

Les også:

Silva: -kampen om ligagull og nedrykk utkjempes året før

Lyons toppscorer ber om å bli solgt

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.