Roberto De Zerbi (foto: Brighton)

Roberto de Zerbi ble forrige uke klappet inn som Marseille-trener. Suksesstreneren hos Brighton hadde vært i møter med flere storklubber utenfor Ligue 1 uten at det ble noe konkret, men i den franske havnebyen var det liten tvil om at han var den utvalgte. De Zerbi har vist sin kompetanse med å coache unge spillere til å fungere glimrende i en lagmaskin og ta store steg i utviklingen, nå tar italieneren en mye omtalt Manchester United-spiller under sine vinger.

Mason Greenwood skal finne seg et hjem, det blir definitivt ikke Old Trafford. Flere La Liga-klubber og Juventus har forsøkt seg å leie eller presse pris på permanent overgang, men ifølge overgangsjournalist Romano er det mer eller mindre avgjort. Forrige uke meldte Marseille seg på, valget faller på Ligue 1-klubben og De Zerbi.

LES: Norsk midtstopper med stort potensiale klar for dansk fotball

Romano melder det er tett på signering, der det går mot leieavtale med forpliktelse om kjøp av vingen. Ifølge The Mirror vil permanent overgang ligge på mellom 30 og 35 millioner pund.

Med De Zerbi som coach er vi overbevist Marseille vil få mye for pengene. Det 22-åringen Greenwood viste i La Liga for Getafe, hvor blant annet Antoine Griezmann oppgitt ga Greenwood som hovedårsak til at Atletico Madrid bare klarte 3-3 mot Getafe, er bare begynnelsen.

Alt du trenger å vite: Nederland – England

F7: Bayern München har signert en av Premier Leagues største vingtalenter