Roberto de Zerbi. (foto: Brighton)

På søndag møter Erik ten Hag og Manchester United Brighton og genierklærte Roberto de Zerbi i siste Premier League-kamp. Dette blir Brighton-supporternes siste møte med sin manager.

Selv om de Zerbi har vært linket til den ene etter den andre av storklubbene, har det stanset med ryktene. Helt til lørdag. Brighton melder totalt overraskende at De Zerbi er ferdig som Brighton-manager etter søndagens kamp.

LES: Liverpool-supporterne ble snytt for energiske Ruben Amorim

-Vi har blitt enige om å avslutte Robertos kontrakt på et tidspunkt som passer begge parter, noe som gir oss den tidligste muligheten til å planlegge for neste sesong og gi Roberto god tid til å vurdere sitt neste skritt og hans fremtid, sier eier Tony Bloom til klubbens hjemmeside.

De Zerbi har denne sesongen vært linket til jobbene hos Liverpool, Barcelona, Chelsea, Manchester United, Bayern München og Juventus.

Liverpool har funnet sin trener, Barcelona er i krangel med Xavi, Chelsea er Chelsea, Ten Hag er i svak posisjon, Bayern München og Tuchel er bekreftet ferdig etter sesongen, Juventus sparket sin trener på fredag.

ENGELSKE KLUBBER: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard – som la opp i fjor!

Her er det nok å velge mellom. De Zerbi er nå i forhandlingsposjon om noen av markedets største jobber.

Alt du trenger å vite: Brighton – Manchester United