Roberto Carlos i nåtid. (foto: carlos, twitter)

Vi husker tilbake i 2015 da Real Madrid passet på at unge Martin Ødegaard fikk vekslet noen ord med klubbens største stjerner på vei mot signering. Forrige uke fikk Arda Gülers overtalelsespakka fra Real Madrid. Som med Ødegaard, lyktes La Liga-giganten med strategien.

FC Barcelona hadde allerede hatt møter med den tyrkiske Fenerbahce-spilleren, Real Madrid tok frem «tungt skyts» for å få 18-åringen til å styre unna Camp Nou. Real-legendene Emilio Butragueno og Roberto Carlos (Director of Institutional Relations of Real Madrid) satte seg ifølge Mundo Deportivo på flyet til Istanbul for å overbevise den ekstremt allsidige Fenerbahce-spilleren, som i 51 seniorkamper har spilt i det som er av offensive posisjoner.

LES: The Guardian: Blokkerer overgang

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har reisen gitt resultater. Romano hevder Real Madrid og den tyrkiske klubben er enige om 20 millioner euro i overgangssum pluss videresalgsklausul på 20 prosent. Nå jobbes det med de siste dokumentene før medisinsk test og signering.

Real-direktør Roberto Carlos har «tilfeldigvis» spilt for Fenerbahce 2007-09 etter at han hadde trollbundet en hel fotballverden som en av tidenes beste venstrebacks i den hvite drakta. Brasilianeren fikk frem budskapet om at «det blir feil på så mange nivåer» å velge Barcelona.

LES OGSÅ: Jekker opp lønnstilbudet til Osimhen