Robert Lewandowski

Det er flere som prøver å avskrive den polske superstjernen Robert Lewandowski, men gang på gang, år etter år leverer han tall som imponerer.

I kveld vant Barcelona 3 – 0 over Alavés med hat-trick av Robert Lewandowski alle på 25 minutter. (mellom det 7. og 32.minutt) Robert Lewandowski har scoret imponerende 12. mål på 11.kamper denne seongen, to i Champions League og ti i La Liga.

Les: Kampen som sender 200 millioner inn på Erik ten Hag sin bankkonto og setter spørsmål ved Ruud van Nistelrooy

Barcelona led sitt første tap for sesongen sist helg mot Osasuna og i dag kom de grusomt tilbake og med det fikk 3.poengs ledelse til Real Madrid i La Liga.

Barça gjorde en endring fra Champions League-møtet med Young Boys denne uken. Héctor Fort kom inn på høyrebacken i stedet for Jules Koundé.

Andrekeeper Inaki Pena fortsatte å stå i mål etter Marc-André ter Stegens kraftige kneskade. Wojciech Szczęsny som kom tilbake fra pensjonisttilværelsen var ennå ikke klar til å spille for katalanerne.

Allerede etter fem minutters spill ble Barcelona tvunget til å gjøre et bytte. Ferran Torres klemte ryggen og gestikulerte mot benken. Spissen ble byttet ut til fordel for midtstopper Eric Garcia.

Kort tid etter byttet slo Raphinha et frispark som Robert Lewandowski satte inn til 1-0 i kampen. Målet var polakkens tiende for sesongen.

I det 22. minutt var det på tide igjen. Raphinha brøt løs i en kontring og kunne servere lagkameraten Lewandowski med åpent mål til 2-0.

Bare minutter senere skulle Lewandowski fullføre sitt hat-trick og gjøre 3-0 til Barcelona. Polakken punkterte kampen allerede etter 32 minutter og utvidet sin overlegne ledelse i La Ligas skuddliga.

Barcelona hadde sjansen til å score flere mål og kunne spille ut resten av kampen uten store bekymringer. Sluttresultatet ble 3-0 med Lewandowski som eneste målscorer i kampen.

Les: Jordan Henderson ser mot Premier League