Det hadde tatt seg ut, Jürgen. (foto liverpool, twitter)

Etter sytten minutter i lørdagens kamp mot Manchester City gjorde Mo Salah det han har gjort 178 ganger tidligere. Scoringen ble dessverre en altfor mager trøst for et Liverpool som ble stillestående når De Bruyne og gjengen satt inn turboen til 4-1 seier. For Klopp betyr dette reelle bekymringer for at Champions League-billetten ikke ryker, for Liverpool-legende Fowler bekymringen for at to av de største stjernene velger exit Anfield.

-Jeg tror jeg ikke overdriver når jeg sier at Liverpool kan miste kvalifisering til Champions League neste sesong. Dette vil ødelegge for klubben, både økonomisk og at spillere ønsker å forlate klubben, begynner Robbie Fowler til Mirror.

LES: Slutt å rakke ned på Mudryk!

-Jeg vil ikke bli overrasket hvis spillere som Salah (30) og van Dijk (31) ser nødvendigheten i deres alder av å spille i den øverste europeiske ligaen og ikke ønske å kaste bort en eneste sesong utenfor. Jeg sier ikke at de ønsker å forlate Liverpool, men det vil være et spørsmål de kan komme til å spørre seg selv, sier Robbie Fowler.

LES OGSÅ: Fjernet fra Manchester United sin salgsliste