Gode tendenser, men ingen scoringer eller assist. (united, twitter)

Bruno Fernandes kom inn som en etterlengtet stjerne til Old Trafford etter en salig overgangsrøre. En helt ordinær debut mot Wolverhampton skapte ikke det helt store jordskjelvet av forhåpninger hos United-supporterne, men i den lyseblå delen av Manchester sitter en portugiser og viser thumbs up for Solskjærs valg.

Det er Bernando Silva som ikke kan unngå å gi byrivalen ros for å ha hentet landsmannen til byen.

Les: La Liga-klubb nekter å gi tilbake Barcelona spiller

-Jeg tror han kommer til å venne seg til det. Han ha allerede spilt i Italia da han var yngre, så det var ikke hans første opplevelse i utlandet, sier Silva til Sky Sports.

Bla, bla, men hva kan egentlig United-supporterne vente seg av Fernandes?

-Det beste ved Bruno er mentaliteten hans og den måten han gir 100 % av seg selv til laget. Det betyr ikke noe hvem han møter, han går fullt inn i alle kamper, avslutter City-spilleren.

Les på Popidol: Sjokk og vantro Keith Richards har stumpet røyken

Når vi vet at Solskjær har jobbet mye det siste året med mentaliteten til United-spillerne, og at innsats og troen på seier uavhengig av hvem de møter skal bygge det nye United, da skjønner vi at Fernandes kan bli den riktige byggeklossen.

Silva bør vite det, han har tross alt vært med Fernandes gjennom U-landslagene og nå det portugiske A-landslaget.

Dette skal bli bra, spår Bernardo Silva. Som har vist oss hva en portugiser kan utrette av magi for en Manchester-klubb.

Les: Manchester United har fortsatt altfor mye sand i maskineriet