Antoine Griezmann "ruger"

Barcelona som ser ut til å bruke alle pengene de ikke har på å beholde Lionel Messi har ambisjoner om å vinne La Liga tittelen. Barcelona som er under lønnskontroll av La Liga må selge unna for å kunne beholde den argentinske superstjernen, til tross for at han følge Marca skal ha godtatt en lønn som er halvparten av hva han tjener i dag. (Det blir til pålegg på skiva likevel halvparten av 71 millioner euro er fortsatt fryktelig mye penger)

Antoine Griezmann ligger på en god andreplass med sine 45 millioner euro i årslønn over de spillere som tjener best i Barcelona og til tross for at manager Ronald Koeman ønsker å beholde franskmannen er det ikke mulig å beholde både Griezmann og Messi. – Spesielt ikke hvis Messi ikke befinner seg på førsteplass over de som tjenes best i klubben.

Les: Sky Sports: Brighton har akseptert 600 millioners-bud på Ben White

Atletico Madrid som tok La Liga tittelen foran Real Madrid og Barcelona ønsker seg en retur for Griezmann og skal være villig til å avhjelpe Barcelona med sitt lønnsproblem. – Hovedstadsklubben skal være villige til å betale 70 millioner euro som er litt over halvparten av det de selv fikk for to år siden og tilby Saul Niguez som en del av avtalen.

Barcelona ønsker absolutt ikke et supersterkt Atletico Madrid, med Real Madrid på sparebluss mener sjefene på Camp Nou at La Liga tittelen er innen rekkevidde med mindre noen andre blir for sterke.

90min skriver at de har kastet seg over telefonen og tilbudt den franske angriperen for «en lav sum» til tre Premier League klubber. Manchester City, Chelsea og Liverpool har fått tilbud om å kjøpe Antoine Griezmann for 40 millioner euro under den forutsetning av at det skjer raskt.

Les: Neil Warnock skjønner ikke betydningen av ordet «vennskapskamp»