Hjem Motorsport Riga: Petter Solberg krasjet hentet av ambulanse
Riga: Petter Solberg krasjet hentet av ambulanse

Riga: Petter Solberg krasjet hentet av ambulanse

september 17, 2017

VM-runden i rallycross i Riga måtte ta pause fordi Petter Solberg krasjet, han måtte hjelpes ut av bilen og inn i en ambulanse. Han er sendt til sykehuset for kontroll. 

 

Det var forholdsvis tidlig i den andre semifinalen Petter Solberg mistet kontroll over bilen, hva som er årsaken til det vet vi ikke enda. Petter kom godt ut ved start og opp på siden av Sébastian Loeb før han kolliderte med en annen bil og havnet utenfor veibanen.

 

Funksjonærene som løp ut til Solberg signaliserte med en gang at de trengte medisinsk hjelp. Ca et minutt senere plukket en ambulanse han opp og fraktet han til sykehus.
Funksjonærer løp ut til Solberg, før de reagerte umiddelbart med å vinke for å få medisinsk assistanse. Kort tid etter ble løpet stoppet. Ambulansen var på plass ved Solbergs bil et drøyt minutt etter kollisjonen.

I august i fjor opplevde Solberg det han kalte sin verste krasj i karrieren.

Kort tid før semifinalen la Solberg ut en Twitter-melding. Der uttrykte han glede over ha sønnen Oliver Solberg på plass i Riga som tilskuer.

Solbergs team kunne sikre VM-gullet for lag i dag. Deres andre fører er Johan Kristoffersen. Det skjedde ikke. Det skal ikke være omfattende skader for Petter Solberg.

Semifinalen startet på nytt senere. Vinner, som vanlig Sebastien Loeb foran Nico Müller og Janis Baumanis. I finalen møter de også Andreas Bakkerud, Mattias Ekström og Johan Kristoffersen fra den første semifinalen.

Les også: