Deyver Vega

Sandefjord spiller Deyver Vega meldte i vinter entusiastisk overgang til rumensk fotball. – Lite viste han hvor dårlig det stod til.

Politehnica Iasi får Brann til å fremstår som en harmonisk og perfekt drevet klubb. – Da den rumenske klubben rykket ned til andredivisjon ble kontrakten med Deyver Vega terminert og dermed stod veien åpen for costaricaneren for en retur til Sandefjord.

Les: Jack Wilshere gir seg ikke, men får svi for Brexit

Årets sesong er som forventet på det jevne, men de ruster opp, Vega som ble bekreftet på en kontrakt ut 2022 er Sandefjords tredje forsterkning på overgangsvinduet siste dag. Fra før har forsvarsspiller Ian Smeulers kommet fra Feyenoord og spissen Chuma Emeka Uche Anene som sist spilte for Midtjylland.

«Vi kjenner Deyver godt. I form er han en av Eliteseriens beste i sin rolle. At han kan spille på begge kantene, og også sentralt i banen, gir mange muligheter for oss. Vi er svært fornøyd med å ha ham tilbake», sier Sandefjords daglig leder Espen Bugge Pettersen til egen web.

Vega spilte 14 kamper for Sandefjord i fjor. Vingen har også en fortid i Brann og Vålerenga.

Les: Bekreftet: Moise Keane har fått en av de tøffeste jobbene i bransjen

28-åringen forlot Eliteserien etter 2020-sesongen for å prøve seg i rumenske Politehnica Iasi, men fikk i sommer kontrakten avsluttet etter lagets nedrykk til nivå to.