Oppholdet i Norge ble en sesong fro Rasmus Lindkvist, selv om det var en meget god erfaring, med opprykk og mange seieren med HamKam drar svensken hjem igjen.

Lindkvist returnerer til Allsvenskan og klar for Sundsvall

Rasmus Lindkvist (31) forlot AIK etter 2020-sesongen for kamp med Hamkam i den norske andreserien. 31-åringen var med i fjor og brakte laget opp til Eliteserien.

«Vi har forsøkt å få Rasmus til «Giffarna» i mange år» sier sportssjef Urban Hagblom til klubbens hjemmeside.

«Jeg tror det blir veldig gøy selvfølgelig. Jeg er også kjent med noen av laget siden før og «Robban» (Robert Lundström) kjenner jeg veldig godt, vi har spilt sammen i mange år. Det skal bli gøy å komme til Sundsvall og bidra og hjelpe med det jeg kan for at GIF Sundsvall skal holde seg i Allsvenskan. Det er målet»

Les: Goal: Spiller som Jack Grealish! Bold: Er en ny utgave av Mikkel Damsgaard!

Vänsterbacken har signert en toårskontrakt med Sundsvall, som skal spille i Allsvenskan neste sesong. Sportssjef Urban Hagblom er fornøyd med nyervervelsen.

– Det er med stor glede vi kan presentere Rasmus Lindkvist for troppen. Vi har prøvd å få Rasmus til «Giffarna» i mange år og nå er han endelig i Norrlandslaget. Han er en perfekt erstatter for Albin Ekström basert på hans egenskaper i den defensive rollen. Rasmus har en stor fordel i bredden og at han kan opptre i flere posisjoner så det vil gi Henrik (Åhnstrand, hovedtrener) og Brian (Clarhaut, assistenttrener) gode forutsetninger, sier Hagblom.

Les: The Times: Mauricio Pochettino er ikke lenger øverst på Manchester Uniteds liste

Rasmus Lindkvist var med og vant SM-gull med AIK i 2018-sesongen.