Har aldri vært noen tvil.

For andre gang denne sesongen overlister Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær Manchester City Pep Guardiola. – Mens regnet styrter ned ser vi en manager som ikke et sekund merker han blir stadig våtere. Det er snakket mye om Bruno Fernandes, som ikke bare er god selv, han gjør alle rundt seg bedre.

En assist fra Bruno Fernandes sørget for at Anthony Martial scoret et flott mål og Scott McTominay nettet langveis fra etter en keepertabbe da Manchester United slo Manchester City med 2-0 i lokalet.

Les: Lønn: To millioner om dagen – i tre år

Manchester United var under press da klubben møtte de lokale rivalene fra Manchester City søndag kveld.

Tidligere på dagen hadde Chelsea slått Everton med 4-0, og dermed scoret tre poeng i toppkampen.

Manchester City er langt fra Liverpool og har sannsynligvis droppet alle tanker om et mesterskap, det er sølvet som skal sikres.

Les: Må snu fort ellers blir oppholdet i USA kort for Ronny Deila

Manchester United dominerte på sin egen banehalvdel i første omgang. De hadde ikke ballen, men de kontrollerte City, som spilte uten oppfinnsomhet. Forsvaret til United er for å si det med et ord, helstøpt.

16 minutter ut i kampen kom Bruno Fernandes seg gjennom midten, men det ble bare nesten, skuddet gikk utenfor.

Etter 27 minutter kom Martial seg igjennom på venstrekanten og var i nærheten av å utligne for hjemmelaget, men Ederson fikk klarert.

I et frispark tippet Bruno Fernandes ballen bak en uoppmerksom forsvarsspiller fra City, Martial hadde løpt dypt og var helt fri i feltet. Franskmannen sparket resolutt ballen inn ved nærmeste stolpe.

Manchester United hadde utnyttet en fin første omgang der Fred klarte å få et gult kort for filming.

Etter pausen var Ederson i ferd med å piske det hele bort da han mistimerte sabotasjen sin på en layover. Martial var i ferd med å nå den løse ballen, men Ederson sparket bort i siste liten.

I det 56. minutt forsøkte Phil Foden å utnytte kontringsevnen, dessverre, skuddet fra David de Gea havnet langt etter at han havnet på høyresiden.

Manchester City dominerte tungt på ballen i andre omgang og hadde Manchester United i en form for jerngrep, men hjemmelaget fra den røde enden av Manchester var fortsatt klar over byttemulighetene.

Etter 71 minutter var Daniel James nær ved å score, men Ederson gjorde en fantastisk redning. Den unge kantspilleren burde nok ha latt ballen til Bruno Fernandes som var i en fin posisjon foran mål.

Fire minutter senere fikk Raheem Sterling en enorm sjanse etter en tale fra Phil Foden. Engelskmannen var helt fri foran mål, men han slo ikke ballen i det hele tatt og sjansen rant ut i sanden.

Manchester City ble tvunget til å presse på i sluttfasen og gjorde det, men det var uten fare. På overtid klarte United til og med å sette inn 2-0.

Ederson kastet ballen rett i føttene til Scott McTominay, som på lang avstand vendte ballen inn i boksen fordi den brasilianske keeperen som var på piknik.

Manchester United – Manchester City 2-0