Et av de få øyeblikkene hvor luggen ikke ligger perfekt.

Det spekuleres fortsatt heftig rundt hva som skjer med den norske midtbanespilleren Martin Ødegaard. – 22 åringen er denne våren på utlån hos Arsenal, det ble to mål og to assist på 20 kamper og en god del skryt, spesielt i norsk presse.

Ødegaard er som en «veteran å regne» i Real Madrid siden han ankom fra Strømsgodset i 2015 har det stort sett blitt utlån på utlån. – En karriere basert på utlån er aldri bra, signalene fra Ødegaard leiren før utlånet i vinter var mer stabile forhold og mer spilletid. Det spørs om Real Madrid som han har kontrakt med frem til sommeren 2023 er i stand til å levere det.

Les: Sorry, Mbappé, du må nok bort fra PSG

Defensa central opplyser at Real Madrid kan selge nordmannen for 60 millioner euro. Imidlertid er det trolig en litt for høy prislapp for Arsenal.

22-åringen er lånt ut til Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad og nå sist Arsenal.

Les: Vilnius, Litauen bygget en ‘portal’ til en annen by

I forbindelse med utlån til Real Sociedad for nesten to år siden var det også snakk om en kjøpsopsjon, den skal ha vært på 40 millioner euro. – Opsjonen havnet som kjent aldri i låneavtalen.

Skulle det bli et salg vil Martin Ødegaard med god margin bli tidenes dyreste norske spiller. Nummer 1 på listen er Sander Berge, etter hans overgang fra Genk til Sheffield United i 2020 for 18 millioner pund