Kobbie Mainoo med Solskjær feiring

Et av svært få lyspunkter denne sesongen i Manchester United er 18 år gamle Kobbie Mainoo. – Den unge midtbanespilleren som har gått i gradene på Old Trafford har etter sitt store gjennombrudd denne sesongen med rette blitt sammenlignet med Jude Bellingham.

Det er muligens suksessen til Bellingham etter han meldte overgang til Real Madrid som er årsaken til at de ønsker seg Kobbie Mainoo. – Denne sesongen har Mainoo spilt 17 kamper fra start i Premier League og er en viktig del av planene til Sir Jim Ratcliffe som har overtatt det sportslige i klubben.

Les: Sir Jim Ratcliffe viser Manchester United direktøren som har «sløst bort 7 milliarder» døra

Daily Express skriver at Real Madrid følger Kobbie Mainoo tett samtidig som Manchester United ifølge Manchester Evening News ønsker tilby en ny kontrakt som matcher spillerens betydning.

Den 18 år gamle midtbanespilleren, som har vært en åpenbaring siden han brøt seg inn på Erik ten Hags førstelag i november, fortsatte sitt imponerende formløp med et fantastisk mål mot Liverpool søndag .

Hans gjennombrudd har ikke gått ubemerket hen internt. Forrige måned ble det rapportert at Mainoo er satt til å tredoble lønnen sin til £60 000 i uken , med samtaler om å forlenge avtalen hans til 2030.

Madrids sjefsspeider Juni Calafat sies å være en stor fan av Mainoo, ifølge den spanske publikasjonen Don Diario , ser president Florentino Perez på spilleren som en «veldig interessant» signering.

Calafat har «kjemmet markedet» for å finne en sentral midtbanespiller som er i stand til å føre ballen gjennom den siste tredjedelen, og de føler at Mainoo passer til den profilen.

Kobbie Mainoo har kontrakt frem til 2027. Real Madrid har en gigantisk fordel som ikke Manchester United kan matche. – De spiller i Champions League hvert eneste år.

Les på Engelske klubber: Sky Sports: Liverpool har på plass muntlig avtale med Klopp-erstatter