Maestro liker det han ser (foto: real, twitter)

Da var det gjort. Det gjenstår fortsatt vill krangling om hva Real Madrid skal betale, men Kylian Mbappé har gjort grunnarbeidet for at La Liga-giganten starter sesongen med en av de få spillerne som kan matche – og overgå – Benzema.

På søndag kom ryktet fra Paris om at Mbappé hadde sendt en epost til PSG om at han ikke forlenger kontrakten som løper ut 2024. På tirsdag kom pressemeldingen fra franskmannen som bekrefter det hele – og at PSG-ledelsen ikke har grunn til å frese.

LES: Gladmelding: Chelsea ser ut til å slippe problemet Lukaku

-Klubbens ledelse har vært kjent med beslutningen (om ikke å forlenge) siden 15. juli 2022. E-posten (Mbappé sendte til PSG-ledelsen) var kun tenkt å bekrefte hva som allerede ble gjort klart muntlig på et tidligere tidspunkt, skriver 24-åringen ifølge nyhetsbyrået AFP.

Dette betyr siste sjanse i sommer for å inkassere på et salg. Ifølge Le Parisen har Mbappé bestemt seg for overgang til Real i sommer. Med Karim Benzemas hastige exit er selvfølgelig timingen perfekt.

Franskmannen har definitivt gjort grunnarbeidet for en signering. Om ett år spaserer han ut som free agent, et hyggelig utgangspunkt Real Madrid garantert kommer til å utnytte i forhandlingene om prislapp.

LES OGSÅ: Brentford betaler rekordsum for tysk lynving

Real Madrid-skuta lastet med Jude Bellingham og Kylian Mbappé. Sesongens beste spiller i Bundesliga, Sesongens beste spiller i Ligue 1. Vi tillater oss å utrope Real Madrid som storfavoritt til å vinne Champions League.