Ved å tape hjemme å går mot Villarreal kan Real Madrid egentlig bare gi opp La Liga tittelen i år. Barcelona leder for mye og er i for god driv til at det er mulig å ta igjen 12.poeng.

Real Madrid tapte 2–3 på Santiago Bernabéu mot Villarreal lørdag kveld.

For nesten tre måneder siden, sist gang de to lagene møttes snakket Villarreal-spiller Álex Baena «trash» om Federico Valverde sin kone og ufødte sønn. – Rett før ble kona Mina Bonino lagt inn på sykehus hvor hun nær mistet barnet.

Etter kampen på lørdag ventet Federico Valverde, som fortsatt var fly forbanna på Baena. – Planen skal i følge spanske medier vært å ta en alvorsprat, men det ekskalerte raskt.

Les: Sparket etter bare 14 kamper

Marca skriver: Valverde (24) slo Baena (21) i ansiktet etter tapet for å «kødde med familien» og hans folk hevder » det er et svært alvorlig motiv» for overfallet.

Det meste av spansk presse mener Alex Baena som planlegger å anmelde forholdet faktisk fikk som fortjent, for tre måneder siden i Copa Del Rey kampen sparket den 21 år gamle venstrevingen til Valverde og sa noe som «gråt nå som din sønn ikke kommer til å bli født» – Baena klarte å lire av seg noe lignende i gårsdagens kamp også.

Baena var raskt ute og benektet han noen sinne har sagt noe slikt: «Veldig fornøyd med lagets imponerende seier i en arena som Santiago Bernabéu, men samtidig veldig trist for aggresjonen jeg led etter kampen og overrasket over det som blir sagt om meg. DET ER HELT FALSKT AT JEG SA DET.»

Les: Cadene Ser mener Jude Bellingham har bestemt seg og at det ikke blir Real Madrid

Blålink: Coinplays Euro Hat-Trick-trekninger tilbyr $ 8950 i premier