Kunne ha blitt en ny "Coutinho" på Anfield .(foto: Liverpool)

Da den litt småspede Rodrygo kom til Real Madrid i 2018, var en av oppgavene til fitness-temaet å gjøre spilleren klar for tempoet, intensiteten og smellene som ventet ham de kommende årene. Det startet med skader, nå skal det mye til for å stanse 23-åringen som denne sesongen har fått sitt virkelige gjennombrudd for kongeklubben. Liverpool-supporterne vil neppe like det brasilianeren forteller.

Høyrevingen har vært på banen i 42 kamper så langt i sesongen, får storskryt av Carlo Ancelotti og har notert seg med 15 mål og 8 assists. Den siste måneden har ryktene svirret fra balløya at Premier League-giganter sikter seg inn mot spilleren Real Madrid neppe vil slippe.

LES: Leeds villig til å strekke seg langt for å stagge Liverpool og Newcastle

Nå forteller Rodrygo at døra sto åpen hos Liverpool i 2017, tolv måneder før han ble enig med Real Madrid.

Et bud på fra Liverpool på 3 millioner euro var akseptert av Santos, men det var Rodrygo som satte på bremsen.

-Vi signerte ikke avtalen fordi jeg ikke ville. Jeg ønsket å bli hos Santos selv om tilbudet var veldig bra. Veien de lovet meg ville også ha vært veldig bra for karrieren min. Jeg skulle fullføre studiene mine i England for å forberede meg til europeisk fotball, begynner Rodrygo ifølge 90min.


-Det hadde alltid vært drømmen min å spille i Europa. Alt var veldig bra, men ønsket mitt snakket høyere. Jeg ønsket å bli i Santos og skrive litt historie i klubben. Og det var det som skjedde: Jeg var i stand til å oppfylle mine drømmer om å spille for Santos. Men det er sant, jeg dro nesten til Liverpool, kommer det fra Real Madrids nye storstjerne.

ENGELSKE KLUBBER: Klopp garanterer at søndagens Manchester United-lag taper mot Martin Ødegaard og Arsenal

Nå hentet Liverpool i 2017 Mo Salah til Anfield, så det endte bra for Liverpool-supporterne også.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Crystal Palace