Skal til enhver tid ha de beste på markedet i Real-troppen, (foto: Real Madrid)

I 2021 var det ikke plass for William Saliba i midtforsvaret til Arteta og Arsenal. Tre år senere ruver 23-åringen som en av de aller beste i Premier League og i EM-sluttspillet for Frankrike. Neste sommer kan Arsenal ha tapt den franske landslagspilleren.

For når Real Madrid har sin franske koloni med Mbappé, Tchuameni, Camavinga og Mendy – og kaller på Saliba – da skal det være tøft å overtale midtstopperen om å ikke velge verdens beste klubb.

LES: Arsenal skjønner de må kjappe seg med å binde den største stjerne til 2030

Ifølge ulike spanske medier og GivemeSport, har Real Madrid gått fra interessert, til å planlegge Salbia-signering neste sommer. Med Mbappé på plass i Madrid, var det uansett ikke rom for et Salibia-kjøp. Det det er rom til, er supertalentet hos Lille, Leny Yoro, som ser ut til å være prioritert til midtforsvaret hos Real denne sommeren.

Saliba og Yoro er et fremtidig midtstopperpar på det franske landslaget, Real-presidenten akter å sikre seg begge for det neste tiåret.

F7: Der kom kuttet de ansatte i Manchester United fryktet

Arsenal har ingen ønsker om å selge Saliba, men alle vet hva som kommer til å skje når Real-president Perez hos verdens beste klubb først bestemmer seg for en signering.