Mannen for de gode tidene. (foto: real, twitter)

Carlo Ancelotti har fått på plass en tropp som kan kjempe helt inn til de største titlene. I den første sesongen tilbake på San Bernabeu etter Everton-runden, har italieneren sørget for at back-up løsningene også gir de nødvendige seirene.

På lørdag vant Real 2-0 mot Getafe i La Liga, dette uten midtbanesjefene Luka Modric og Toni Kroos. De to veteranene skulle fokusere på å hvile seg klare til tirsdagens returkamp mot Chelsea i Champions Leauge. Inn satte Ancelotti Fede Valverde og Edoardo Camavinga som makkere til Casemiro.

Les: Topper ønskelisten til City sammen med Haaland

Casemiro har vist at han er tilbake på topp. Mot Chelsea på Stamford Bridge var 30-åringen outstanding, mot Getafe dro brasilianeren til med scoring. Her ble det dessverre også et gult kort, som gjør at Casemiro må stå over den tøffe kampen på søndag mot Sevilla. Dette kunne ha skapt hodebry for Real Madrid-manageren, men helgens kamp mot Getafe viste at kongeklubben har bredden til å kontrollere midtbanen.

For både Valverde og Camavinga har vist at de er mer enn up and coming – de leverer. Den uruguayanske landslagsspilleren var en av Real Madrid-spillerne som virkelig sto frem mot Chelsea, Camavinga har gjentatte ganger bevist at det gror godt bak Kroos og Modric.

Les på Tysk fotball: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

19-åringen Camavinga. (foto: real, twitter)

Martin Ødegaard har kommet «hjem» til Arsenal og Premier League, Real Madrid har også vist de kan leve godt uten «vår mann».

Les: Football-Insider: Liverpool har på plass spilleren som skal bære ikoniske nr. 7