Jude Bellingham og Sébastien Haller gir hverandre en slags klem

Mer enn en gang har Real Madrid president Florentino Pérez hevdet de ikke har penger til de aller dyreste spillerne som Erling Braut Haaland, Harry Kane eller Jude Bellingham. – Kongens klubb har sittet helt stille i båten etter tabben med Eden Hazard som de hentet for 115 millioner euro fra Chelsea i 2019 og ga han en lang avtale med gigantlønn.

Han ble den siste Galácticos og det ville ikke komme flere, med mindre Superliga ble en realitet.

Les: Har sluttet å prate med spilleren som koster Real Madrid 5 millioner i uka

Nå som det bare er litt over et år igjen av Hazard fadesen har tydeligvis Real Madrid bestemt seg for å slutte å være forsiktige og igjen gå etter de aller største spillerne.

Jude Bellingham som er sterkt ønsket av pengesterke klubber hjemme i England kan meget vel bli den neste Galácticos. AS skriver at AS har sendt en betrodd medarbeider til Tyskland for å bære Jude Bellingham og hans famile (pappa Bellingham er også agent (akkurat som Berit Riise en gang i tiden))

Det er ikke småpenger som kongens klubb har bestemt seg for å bruke på 19-åringen. Med seg til Borussia Dortmund har sendebudet med seg 100 millioner euro (1,1 milliarder kroner) pluss ytterligere 40 millioner euro knyttet til prestasjon.

LES: Simon Mignolet har tatt den tøffe avgjørelsen