Vil så mye at det lett kan bli gnisninger.

Liverpool er klare til å avvise et sommerbud fra en desperat La Liga-gigant. Real Madrid har ladet kanonene med cash foran sommeren og vi ha Mohamed Salah og Sadio Mane og de er klare til å betale 2,6 milliarder for duoen. 

Aldri mer skal de ryke ut av Champions League fordi de har tapt for et lag som Ajax og aldri mer skal de ligge hele 12 poeng bak serielederen i La Liga. – Manager Zinedine ZIdane er tilbake og han har fått penger å kjøpe for.

Les: Rashford på samme handleliste som Griezmann og Jovic!

Øverst på listen er Paris Saint-Germain spiller Kylian Mbappe, men han koster alene 2,6 milliarder og den søkkrike franske klubben er om mulig enda mindre interessert i å selge enn Liverpool.

Liverpool mener at Mohamed Salah alene er verd ca 2 milliarder og Sadio Mane er på en såpass positiv kurve at han ifølge Anfield bossene er verdt enda mer.

Les: Alberto Moreno: «Jeg er lei kulden her»

Har råd til å si nei takk

Fremgangen under Jurgen Klopp har vært utrolig, Champions League finale og kjemper i toppen om Premier League. – Begge deler gir penger i kassa og en god dose selvtillit.

Situasjonen for Liverpool er fundamentalt annerledes enn den var da de «måtte» for ikke så lenge siden selge både Philippe Coutinho og Luis Suarez og motstå overtures fra Barcelona.

Hverken Sadio Mane eller Mohamed Salah har det travelt med å forlate klubben, de vet at de kan oppfylle alle sine drømmer akkurat der de er.

Les på Popidol: HBO: Har lagt planer for hva som kommer etter Game of Thrones