CD Tacón

Det har lenge vært undring over hvorfor ikke Real Madrid har startet et kvinnelag, noe veldig mange andre store lag har gjort, selv i konservative Spania. 

Kvinnelaget CD Tacón har vært ekstremt dyktige lokalt i alle aldersgrupper, politisk arbeid og sosialt gjennom å lage et miljø rundt klubben. – De rykket i år opp på øverste nivå og ble interessante for Real Madrid

Mye tyder på at Real Madrid vil ha et kvinnelag i øverste divisjon i Spania allerede neste sesong. I dag sprakk nyheten om at den spanske giganten har kjøpt plassen til laget CD Tacón, som sikret seg opprykk denne sesongen.

Les: Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

På Mess19 diskuteres denne helgen kvinnefotball med noen CD Tacón spillere.

Real Madrid skal betale i underkant av fem millioner kroner for plassen på øverste nivå, melder Marca. De hevder kjøpet vil gjennomføres i neste uke.

AS skriver at det fortsatt ikke er klart hvordan CD Tacón og Real Madrid vil løse oppkjøpet. De hevder det er sannsynlig at Real Madrid vil beholde store deler av den nåværende troppen, og fylle på med noen stjernenavn før sesongstart.

CD Tacón skal fortsette som en organisasjon, men samarbeide tett med Real Madrid, det er mulig at klubben blir en 100% integrert del av Real Madrid etterhvert som man får erfaring.

Les: Inter Milan og AC Milan vil rive San Siro og bygge nytt