Ut og skaff meg en ny Mbappé!. (foto: real, twitter)

Dette er sommeren der noen av verdens beste spillere kan spasere ut fra sine klubber som free agents etter kontraktsutløp. Real Madrid jobber intenst for å hente tre av de største i ett jafs.

Nå har Real Madrid fortsatt store økonomiske begrensinger når det gjelder signeringer, men med flere av spillere med de største sugerørene ned i lønnskassa på vei ut av klubben, gir det rom til å overtale free agents til solide og konkurransedyktige lønninger.

Les: Mercedes i Formel 1-trøbbel

(fra salarysport.com)

De beste spillerne fristes av penger, men like mye av ære, muligheter for å få ut potensialet sitt – og ikke minst vinne titler. Hos Real Madrid venter penger, ære og stor sannsynlighet for titler.

Scorer mest. (foto: psg, twitter)

Real Madrid har vært på Kylian Mbappé det siste året. PSG gjør alt for å stanse exiten, men med Real Madrid som den beviselig sterkeste i Champions League, er det få som blir overrasket hvis 23-åringen bekrefter i mai at han flytter til Madrid før neste sesong.

Det var én.

På Stamford Bridge har Thomas Tuchel blitt truffet av en perfect storm. Signeringsnekt på forlengelse fra flere nøkkelspillere, omfattende restriksjoner etter at klubben ble lagt ut for tvangssalg, og sportslige resultater de siste ukene som ikke minner mye om det Chelsea Tuchel ledet til topps i Champions League forrige mai.

Les på Tysk fotball: Jobbes for å hente Evan N’Dicka til Premier League

Etter den knepne 1-0 seier over West ham i helgen, bekreftet Chelsea-manageren i et intervju med Sky Sports at Antonio Rüdiger forlater klubben som free agent i sommer.

– Situasjonen er at han ønsker å forlate klubben. Han informerte meg om dette i en privat samtale, sier Tuchel.

Klippen Antonio Rudiger

At Rüdiger er en av markedets beste midtstoppere, det er Tuchel ikke i tvil om.

– Han er en nøkkelspiller og vil forbli det til slutten av sesongen. Men det er skuffende. Vi kommer til å savne ham mye. Han er den typen alle er redde for, men den typen som spiller 50-55 kamper på et enestående nivå. Han har vært en toppforsvarer det siste halvannet året for meg, avslutter Chelsea-manageren.

Ifølge Sky Sports har den tyske landslagsspilleren og Real Madrid en muntlig avtale om overgang i sommer.

Det var to.

Så til Paul Pogba. Den franske verdensmesteren har i lang tid vært linket til Real Madrid, der en illsint og misfornøyd agent Raiola har jobbet for at klienten skulle forlate Old Trafford. Nå er siste kampen for United spilt, til sommeren spaserer Pogba også ut som free agent. Ifølge Goal har Real Madrid skjøvet over et tilbud til 29-åringen.

Dette kan bli tre.

Har sikkert hatt noen gode samtaler om livet på San Bernabeu.

Les: Bekreftet: Barcelona har stengt døra til Manchester United-mål

Kylian Mbappé, Antonio Rüdiger, Paul Pogba. Lykkes Real Madrid med å overtale trioen (samlet markedsverdi på rundt 2,5 milliarder (transfermarkt.com)) skal rivalene i La Liga og Champions League få kjørt seg. Skikkelig!