Kostas Sloukas

Real Madrid ser på ytterligere måter å styrke seg på, og de har identifisert Fenerbahce-skytevakt Kostas Sloukas. Den tyrkiske klubben ser etter å redusere budsjettet i sommer på grunn av den økonomiske effekten av coronavirus-pandemien, så 30-åringen gamle kan få lov til å dra videre.

Det greske nettstedet novasports.gr rapporterer at Sloukas får lov til å gå gratis og Real Madrid er favorittene for signaturen hans. Sloukas kom til Fenerbahce fra Olympiacos i 2015, og i løpet av den tiden har han kunnet legge til en ny EuroLeague-pokal til etter å ha vunnet to i løpet av tiden i Hellas. For Real Madrid venter de på å se hva som vil skje med Facundo Campazzo, som kanskje tar turen til NBA.

Les: Satser alt på å kapre Barcelona sitt største talent siden Lionel Messi

Det ville gjøre at Nico Laprovittola og Sergio Llull blir Los Blancos ‘sannsynlige startere på henholdsvis poengvakt og skytevakt.

Dallas Mavericks tenker på å prøve å koble Campazzo med Luka Doncic, som vil se dem gjenforene Real Madrids EuroLeague-vinnende backcour-duo, og Sloukas vil være den mest sannsynlige spilleren som kommer inn og dekker tapet av argentineren. Kilder fra Real Madrid har imidlertid benektet Sloukas-ryktene, da de først må analysere den fulle effekten av coronavirus-krisen.

Les på Sporten: Dette er Zlatan Ibrahimovic sitt milliardimperium