Mester Zizou.

Midtbanespilleren deburterte på førstelaget til Rennes som 16-åring. Ett år senere beskriver PSG-manageren Eduardo Camavinga som «en av de beste spillerne i Ligue 1». Nå brygger det opp til en durabelig kamp mellom to giganter.

Thomas Tuchel kom tidligere denne uken med det litt flåsete: «jeg ville ikke si nei til Camavinga». Bak denne kommentaren ligger ifølge Marca et sterkt ønske om å sikre seg den unge spilleren.

Les: José Mourinho vil utfordre Harry Kane, har identifisert tre spiss-mål

Det skulle vært enkel match for Ligue 1´s enerådende gigant, men når Real Madrid har sirklet seg inn rundt Camavinga og Rennes det siste året, da er det duket for kamp – uten handsker.

Marca hevder at de to gigantene ruster seg til kamp, der det er en såkalt enighet om ikke å kjempe om Camavingas signatur denne sesongen. Ifølge den spanske avisen jobber Real nå hardt for å lure seg inn hos Rennes for å sikre det hele i høst.

Les på Spansk Fotball: Avslører sannheten om kløften i Real Madrid

Diario Sport hevder at Real har et tilbud på gang som sender rundt 630 millioner kroner til Rennes, samtidig som Ligue 1-klubben skal få leie Camavinga 1-2 sesonger. For Rennes kan dette bli et for fristende tilbud til å takke nei til.

Camavinga var på banen i 25 Ligue 1-kamper forrige sesong – 24 av dem fra start. Dermed var 17-åringen en stor bidragsyter til Rennes Champions League-kvalifisering. Didier Deschamps hadde selvfølgelig også fått med seg dette unge fenomenet, og ga den sentrale midtbanespilleren sin debut på Les Bleus i Nations League som den yngste på over hundre år (!!!).

Ikke rart Real og PSG går inn i en bare knuckle-fight for å sikre seg spilleren. For Zidane finnes det bare én vinner.

Les: Sky Sports: Avtale på plass, Giroud klar for den store overgangen