Klubbpresident Perez.

I dag var dagen da Cristiano Ronaldo endelig fikk satt inn sitt første mål for Juventus i deres 2 – 1 seier mot Sassuolo. Da han i sommer ble solgt for en milliard fra Real Madrid startet umiddelbart spekulasjonene om hvem som skulle steppe inn som erstatter.

Les: Cristiano Ronaldo med sitt første Serie A-mål for Juventus

Spesielt Paris Saint-Germain stjernene Neymar og Kylian Mbappé har blitt nevnt, også Bayern München sin polske toppscorer Robert Lewandowski og Tottenhams Harry Kane har vært med i spekulasjonene.

Les: Julen Lopetegui var manager for Porto-kaptein, ønsker å være det igjen

Overraskelsen ble stor da Real Madrid solgte Cristiano Ronaldo uten å signere en erstatter med noenlunde samme kaliber.  erstatning.

Ifølge spanske medier hadde Real Madrid president Florentino Perez allerede bestemt hvem Ronaldo etterfølger ville være og derfor ikke hentet inn en ny «Galácticos»

Real Madrid har faktisk bestemt seg for å gi Marco Asensio mer plass i klubben.

Dette er skal være grunnen til at Real Madrid ikke signerte noen til å erstatte Cristiano Ronaldo i løpet av sommeren da de erstattet ham internt. Asensio er nå klar for en større rolle i Real Madrid.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier

Asensio er en av Europas mest spennende talenter. Spanjolen skal ha vært nær en overgang både til Barcelona og Tottenham før han ble Real Madrid spiller.

Det er noe a typisk for Real Madrid å satse internt, men 22 år gamle Asensio skal ha imponert nok til å bli omtalt som et fremtidshåp både for det spanske landslaget og for Real Madrid.

Etter hvert er ideen på samme måte som Real Madrid gradvis bygde laget rundt Cristiano Ronaldo å gjøre Asensio gradvis mer sentral.

Les: Zinedine Zidane er klar!

Florentino Perez mener at Real Madrid kan ha like stor nytte av Marco Asensio de neste ti årene på samme måte som Barcelona har hatt nytte av Lionel Messi.