Har ingen planer om å gjemme seg bort.

På fredag skal Zidane og Real Madrid snu det som skjedde på San Bernabeu mot Manchester City i februar. La Liga-spillerne digger disse tette og avgjørende kampene og har vist at de behersker det bedre en noen andre. Men da har de blitt ledet av sjefsgladiatoren Sergio Ramos.

På fredag blir det uten 35-åringen. Da skal «floppen» Eder Militao inn og overta jobben i midtforsvaret. Vi kan kjenne helt fra Madrid at Real-supporterne holder pusten, mens brasilianeren selv mener at de ikke vil savne Ramos.

-Vi har ikke kapteinen med mot City, men jeg er her. Jeg kommer til å ha en god kamp, tro meg. Vi kommer til å vinne, skryter Militao til spanske AS.

Les: Pochettino kan være tilbake allerede i sommer

Som også forteller om hvor imponert han var av Ramos da han tidligere fulgte ham gjennom TV-overføringene og at det nå som Real-spiller er fantastisk å spille med Ramos som er «en gladiator».

Sukk.

Sorry Real-supportere, vi ble heller ikke noe beroliget av dette. Spill i bare 15 La Liga-kamper, 2 Champions League-kamper denne sesongen og en potensiell overtenning mot City, dette lover ikke godt.

Vi håper vi tar feil, Militao. Vær klar, for Guardiola kommer garantert til å sende fotballstyrkene sine i din retning.

Les: BT: Det måtte bare skje – Nilsen ferdig