Jhon Durán

Aston Villa under Unai Emery sin ledelse bygger seg opp til å bli en av de store klubbene i Europa. – en viktig bidragsyter er 20 år gamle Jhon Durán som kom til Aston Villa fra Chicago Fire i januar 2023.

Utrolig hvor fort ting snur!! I sommer ble han dyttet inn i en byttehandel som gikk i vasken. Aston Villa var klar for å sende Jhon Duran til Chelsea hvis Conor Gallagher gikk andre retningen i svingdøra. Klubbene var enige, men Gallagher blokkerte overgangen og endte hos Atletico Madrid.

Les: Arsenal manager Mikel Arteta er imponert over arbeidet Martin Ødegaard legger i en rask retur

Nå er han den store helten på Villa Park. – I morgen er han og resten av Aston Villa klare til å sende Manchester United manger Erik ten Hag til NAV.

Jhon Duran blev onsdag den store helten for Aston Villa. 20-åringen kom innpå da kampen med tjue minutter igjen av kampen låst på 0-0 mot Bayern, 79 minutter dukket Duran opp foran mål og satte inn den matchvinnende scoringen. Mot Bayern München og Harry Kane!

I tillegg har han nettet hvert 82. minutt i Premier League, som er litt skarpere enn Manchester Citys toppscorer Erling Braut Haaland.

Jhon Durán er med i troppen til Aston Villa som imorgen tar imot Manchester United på Villa Park. Manchester United som bare 5. mål på 6. Premier League kamper kommer til å følge ekstra med på den unge colombianeren med tanke på et kjøp.

Les: Nye eiere vil kjøpe fri José Mourinho

Football Insider melder at det kommer til å bli heftig i vinterens overgangsvindu. Real Madrid har fått øynene opp for Durán og vil allerede i januar ta kontakt. De spanske gigantene sies å ha en «konkret interesse» i colombianeren og vil fortsette å følge ham resten av året. Speidere fra Paris Saint-Germain har også meldt i fra at de kommer på Villa Park.

Aston Villa hentet Durán fra Chicago Fire for 16,64 millioner euro, Transfermarkt har ved siste oppdatering satt verdien til 35 millioner euro. Aston Villa som både har levert en knallstart på Champions League sesongen med to seiere har også hele 13.poeng på 6.Premier League kamper kommer ikke til å gi ved dørene.

Durán som har scoret seks mål på 297 minutter kommer ikke til å bli solgt uten at det ligger en betydelig sum på bordet.