Det kan virke som om kongens klubb bevist går for stang ut i sine Galácticos raid om dagen, det ble ikke Erling Braut Haaland, for han er i Manchester City, det ble ikke Kylian Mbappe, for han blir i Paris og det blir ikke Robert Lewandowski for han lander i Barcelona om han får dra fra Bayern München.

Nå har Real Madrid lagt inn bud på 22 år gamle Rafael Leao som de ferske Serie A mestrene AC Milan overhodet ikke ønsker å selge.

Den italienske sportspressen ble sjokkert da det kom informasjon om at Real Madrid ville setter inn «alle krefter» for å hente Rafael Leao, men de bommer på mål med et bud som er under den portugisiske spillerens utkjøpsklausul på 150 millioner euro.

Les: Mesut Özil gleder seg til veien videre så snart han er ferdig i Fenerbahçe

La Gazzetta dello Sport melder at Real Madrid ville være villig til å betale 128 millioner euro for å signere venstrevingen.

AC Milan jobber intenst med å forlenge kontrakten til Rafael Leao med to år frem til 2026.

Leao, som ble født i Almada, Portugal, blir 23 år i juni. Han er en angriper som kan spille som ren spiss og som kantspiller, som er der han spilte mest denne sesongen med Milan. Han begynte i Sporting de Portugal, flyttet til Lille og i 2019 signerte han en fem-sesongskontrakt med Milan.

Portugiseren har vært en nøkkelspiller i å lede Milan til å vinne Scudetto. Angriperen har spilt 3200 minutter på 42 kamper i alle konkurranser denne sesongen, scoret 14 mål og gitt 12 assists, noe han ble kåret til sesongens spiller for.

Leao har spilt mesteparten av sesongen som venstrekant. Hans spill kjennetegnes med kraft, magiske dribleferdigheter og med effektivitet foran mål. Han ekstreme fysikk innta enhver posisjon i angrepet.

Les: The Guardian: Vincent Kompany får jobben!