(c) Bilde: RB Leipzig: Dayot Upamecano

Dayot Upamecano står ifølge Sky Sports både på lista hos Manchester United og City. 21-åringen har hatt en forrykende god sesong for en av Europas beste klubber, og har fått motstandere som ustoppelige Lewandowski til å bite i gresset.

Franskmannen har vært på banen i 21 av 25 Bundesliga-kamper, noe som får oss til å tro at dette er en spiller det skal satses videre på i Leipzig.

Les: Kan overta Newcastle og signere Coutinho

Trodde vi.

Nå virker det som interessen fra de to Manchester-klubbene har blitt så intens at RB Leipzig ser en interessant inntektskilde i tøffe tider. Forsvarsspilleren har bare én sesong igjen av kontrakten, så kontraktsforlengelse hadde vært det naturlige skrittet hvis klubben skulle satse videre på Upamecano.

Les på Popidol: Los Angeles Kings vil signere Paris Hilton som «free agent»

Selv om Sky Sports hevdet at forsvarsspilleren hadde forpliktet seg til forlengelse hos Bundesliga-klubben, avviser RB Leipzigs sportsdirektør Markus Krösche at noe som helst er avgjort for Upamecano.

-Dayot er ikke i ferd med å skrive under for noen, verken her eller andre steder, hevder direktøren til Sport Bild.

Her gjenstår det tydeligvis noen tøffe runder før en eventuell 450 millioner kroners-overgang blir realisert – eller at 21-åringen velger å bli.

Noe er hvertfall på gang.

Les: Evening Standard: United går for Ighalo