Solskjærs rollemodell hos United. (foto: united, twitter)

Manchester Uniteds Marcus Rashford vurderer fremtiden sin på Old Trafford etter at Ralf Rangnick utelot ham fra startoppstillingen til søndagens Manchester-derby, ifølge rapporter i Manchester Evening News.

24-åringen ble satt på benken og fikk spille 26 minutter i det skuffende 4-1-nederlaget. Bruno Fernandes startet som en falsk nier i kampen mot Manchester City og Ronaldo var ute med skade.

LES MER: Minst to forklaringer hvorfor Cristiano Ronaldo var i Portugal og ikke på Etihad

Marcus Rashford har startet bare to av Uniteds siste 11 Premier League-kamper og virker ikke å foretrekkes av manageren som tok over etter Solskjær.

Rangnick sa etter kampen: – Vi hadde ikke så mange spisser tilgjengelig til kampen i dag, og for oss var spørsmålet om vi spiller med Marcus til å begynne med, eller spiller vi en falsk nier som Bruno og har en midtbanespiller til på banen og sørge for at vi vinner baller der og har nok spillere?

SISTE: Arsenal ute etter Premier League-spiss

– City prøver alltid å skape overtall på midten av banen, og det var derfor jeg bestemte meg for å spille med Bruno som en falsk nier.

Kontrakten til Rashford går ut sommeren 2023, og det er nok mange klubber som vil ta over hans tjenester om engelskmannen blir lei av å sitte på benken på Old Trafford.