Luksusproblem. (foto: united, twitter)

Marcus Rashford er tiltenkt en nøkkelrolle på Old Trafford de neste ti årene – minst. Så mye er sikkert. Men når verdens beste klubb (ser sånn ut denne sesongen) har plassert navnet til 21-åringen på ønskelisten, kan det meste skje.

Rykter er rykter, men når Rashford nevnes som kandidat i en av sommerens potensielt største overganger, ligger det et snev av troverdighet i saken – selv om United-supporterne tar det for gitt at unge Rashford er bunnlojal mot klubben.

En gang United, alltid United? (foto: united, twitter)

Les: Hammarby-spiller tilbake i Eliteserien

Ifølge spanske Mundo Deportivo har Barcelona nå skrevet navnet til Rashford på shortlist med kandidater som er verdig erstatter til en Luis Suarez på vei ut (selv om 23 scoringer denne sesongen sier det motsatte).

Rashford blir sidestilt med Antoine Griezmann og Luka Jovic på denne listen.

Som Rashford nøler Jovic heller aldri. (foto: eintracht)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Vi tenker at Solskjær som permanent manager og tilhenger av å gi sine menn spilletid uavhengig av alder og erfaring, kan bidra til at en eventuell Barcelona-flørt preller av på Rashford.

Men så var det dette med å spille sammen med Lionel Messi.

Tenk å få en av tidenes beste spillere løpende mot seg. (foto. barcelona, twitter)

Rashford har vokst opp med argentineren som et av de største forbildene de siste ti årene. Hva hvis muligheten til å herje sammen med den aktive legenden kommer?

Les: Engelsk media: Denne uken kommer beskjeden fra United