Dette bildet er ikke fra Aston Villa-kampen på lørdag. (foto: southampton, twitter)

Det er flere av oss som begynner å bli drittlei diskusjoner og rykter om neste United-manager, men når det dreier seg om en faktor som kan være avgjørende for suksessen til verdens største klubb – og valget må tas i løpet av noen få måneder – da er alt av interesse.

Mauricio Pochettino og Erik ten Hag befinner seg øverst på lista, men med alt som skjer og ikke skjer hos PSG er det umulig å forutse om Pochettino faktisk blir ledig på markedet. Ajax-manageren har på sin side begynt på engelskkurs, outsider Luis Enrique forlater ikke det spanske landslaget før etter VM i Qatar – og sinnataggen Roy Keane mener United trenger en manager som Diego «no-bullshit» Simeone.

Les: Endelig for Kristoffer Ajer!

Og for å toppe det hele, Carlo Ancelotti har blitt plassert inn i ligningen (les: Vennskap til Sir Alex Ferguson åpner opp for Premier League retur)

Ifølge The Mirror har nok et navn sneket seg inn på kandidatlista: Ralph Hasenhüttl. Østerrikeren var linket til United-jobben på slutten av 2020, men avviste selv at det var aktuelt da Southampton var et langsiktig prosjekt. Nå hevder den engelske avisen at treneren som kjenner Rangnick fra RB Leipzig er med på lista.

0-4 tapet mot Aston Villa på lørdag var kanskje ikke en beste reklamen for dette kandidaturet.

Les: Gerrard: «Tilbake i Liverpool form!»